Velkommen til Grand Hotel
Din rejse starter her
I hjertet af København
Ideel for erhverv og fritid
Find et værrelse
Hvornår kunne du tænke dig besøge os?
Grand Hotel Copenhagen
Velkommen til Grand Hotel - en sand klassiker

Klassisk hotel med skandinavisk indretning

Det klassiske Grand Hotel lever op til sit navn, når det kommer til charme og skandinavisk indretning. Hotellet blev bygget i 1892 og er siden vedligeholdt i en elegant og klassisk stil, mens det byder på alle moderne faciliteter. Beliggende i hjertet af verdens gladeste by, Grand Hotellet er den ideelle destination, om du er på firmarejse eller storbyferie.

Beliggende i hjertet af København

Når du træder ud af lobbyen, har du København og alt, den har at byde på, for dine fødder. Søg efter dansk hygge, nyd en cykeltur gennem historiske gader, stryg gennem Tivoli Haven og dens forlystelser, udforsk spændende museer og kunstgallerier, shop løs i de hippe butikker, der ligger i centrum og på Vesterbro, og forkæl dig selv til fabelagtig mad på de utallige restauranter i byen.

.
Standard suite Til den enkeltrejsende
Superior Til par eller bare mere plads
Junior Suite For yderligere komfort
Suite For ultimativ komfort
Natteliv Søg efter den perfekte cocktail i byens mange verdenskendte barer, udforsk klassiske terningespil, eller dans dig igennem natten.
Hop på cyklen Nyd en autentisk københavneroplevelse ved at hoppe på cyklen, så kommer du også nemmere gennem de historiske gader.
Kultur Kunst, arkitektur, teater og musik værdsættes højt i København. Du kan altid finde unikke udstillinger og forestillinger i byen. Og uanset om du er på en afslappet jazzbar eller en grandios operaforestilling, så bliver du ikke skuffet i København.
Gastronomi København er Skandinaviens hovedstad, når det kommer til det nordiske køkken, og hjem til de fleste Michelin restauranter.
Ristorante Frascati
Forkæl dig selv med lækker italiensk mad på vores Ristorante Frascati.

Ristorante Frascati er en italiensk restaurant, hvor god mad og eksotisk charme er altafgørende – slet og ret en gennemført italiensk ristorante.

 

Tel. + 45 33 15 66 90

frascati@mail.dk

www.frascati.dk

Ristorante Frascati
Copyright 2018, Grand Hotel